Το Μουσείο είναι κλειστό

e-tickets

e-payments

40 χρόνια ενεργής παρουσίας

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
|

  Σημαντικοί Επισκέπτες 2006

  Στις 28 Νοεμβρίου 2006, επισκέφτηκε το ΕΜΕ ο νέος πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Αλί Γιαχία. Αφού ξεναγήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους και ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές και πολιτισμικές δράσεις του Μουσείου, ακολούθησε συνάντηση με τα μέλη των Δ.Σ. του ΕΜΕ και του Συλλόγου Φίλων, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις κοινού ενδιαφέροντος.


  Στις 27 Μαρτίου 2006, επισκέφτηκαν το ΕΜΕ οι αξιωματούχοι της πρεσβείας των ΗΠΑ κ.κ. Γαλανοπούλου, Λεβίν και Μπέρμπενα.


  Την 1 Μαρτίου 2006, οργανώθηκε ξενάγηση για τους Γραμματείς Α’ των ξένων Πρεσβειών στην Αθήνα, με πρωτοβουλία της Sylvia Barouch Berladski, Γραμματέως Α’ της Πρεσβείας του Ισραήλ. Την ξενάγηση ακολούθησε κοκτέιλ στο χώρο της βιβλιοθήκης του ΕΜΕ.


  Στις 14 Φεβρουαρίου 2006, η κ. Gilla Katsav, σύζυγος του Προέδρου του Ισραήλ, επισκέφτηκε το ΕΜΕ στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του συζύγου της στη χώρα μας.


  Στις 31 Ιανουαρίου 2006, μετά από τη συμμετοχή της στην τελετή για της Εθνικής Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος 20016, επισκέφτηκε το ΕΜΕ η Ακαδημαϊκός Simone Veil, ξεναγήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους και ενημερώθηκε για το εκπαιδευτικό έργο του Μουσείου σχετικά με το Ολοκαύτωμα.