Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο YAD VASHEM

Ανακοίνωση

To Yad Vashem, The Holocaust Martyrs’ and Heroes’ Remembrance Authority, προσφέρει ένα σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά (απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας) και θα εστιάσει σε μια ακαδημαϊκή μελέτη του Ολοκαυτώματος με την παιδαγωγική της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλα τα μέρη του σεμιναρίου και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του.  Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς.Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Διαμονή:                                                                                                                        

Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο Prima Park για επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με ημιδιατροφή. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με 100 $ για τη συμμετοχή τους. Επίσης, αυτοί που ενδιαφέρονται για μονόκλινο θα πρέπει να καλύψουν την επιπλέον διαφορά μόνοι τους (η διαφορά είναι 35$ /βραδιά, με συνολικό επιπλέον κόστος για μονόκλινο τα 245$).

Ημερομηνίες:

Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν την Πέμπτη 06/07/2017 και θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 13/07/2017.

Το Yad Vashem θα καλύψει επίσης τα έξοδα για τις περιηγήσεις εντός Ισραήλ, γεύματα και αναψυκτικά.

Κόστος Συμμετοχής: 100$

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Αλεξάνδρα Πατρικίου: Ερευνήτρια ΕΜΕ, τηλ. 210-3225582,

e-mail: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15 Μαΐου 2017

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.