Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο YAD VASHEM

Ανακοίνωση

To Yad Vashem, The Holocaust Martyrs’ and Heroes’ Remembrance Authority, προσφέρει ένα σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και θα εστιάσει σε μια ακαδημαϊκή μελέτη του Ολοκαυτώματος με την παιδαγωγική της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλα τα μέρη του σεμιναρίου και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα για τους ειδικούς εισηγητές του, τις περιηγήσεις εντός Ισραήλ, γεύματα και αναψυκτικά.

Διαμονή:
Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο Prima Park για επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με ημιδιατροφή. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με 100$ για τη συμμετοχή τους. Επιπλέον αυτοί που ενδιαφέρονται για μονόκλινο θα πρέπει να καλύψουν την επιπλέον διαφορά μόνοι τους.

Ημερομηνίες:
Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν την Κυριακή 03/07/2016 και θα αναχωρήσουν την Κυριακή 10/07/2016.

Κόστος Συμμετοχής: 100$

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ελίζα Σολομών: Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.Μ.Ε., τηλ. 210 32 25 582, e- mail: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 9 Μαϊου 2016
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.