Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στο YAD VASHEM

Ανακοίνωση

To Yad Vashem, The Holocaust Martyrs’ and Heroes’ Remembrance Authority, προσφέρει ένα σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά (απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας) και θα εστιάσει σε μια ακαδημαϊκή μελέτη του Ολοκαυτώματος, με επίκεντρο την παιδαγωγική της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλα τα μέρη του σεμιναρίου και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του.  Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς. Δείτε εδώ προσχέδιο του προγράμματος του σεμιναρίου.

Διαμονή:                                                                                                                        

Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο Prima Park για επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με ημιδιατροφή για 25 εκπαιδευτικούς. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με 90€ για τη συμμετοχή τους. Επίσης, αυτοί που ενδιαφέρονται για μονόκλινο θα πρέπει να καλύψουν την επιπλέον διαφορά μόνοι τους (η διαφορά είναι 63$ /βραδιά, με συνολικό επιπλέον κόστος για μονόκλινο τα 441$, τα οποία καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο).

Το Yad Vashem θα καλύψει επίσης τα έξοδα για τις περιηγήσεις εντός Ισραήλ, γεύματα και αναψυκτικά.

Ημερομηνίες:

Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν την Κυριακή 05/07/2020 και θα αναχωρήσουν την Κυριακή 12/07/2020.

Κόστος Συμμετοχής: 90€ (σε μετρητά – πιστωτικές κάρτες δεν γίνονται δεκτές).

Αεροπορικά εισιτήρια: ΔΕΝ καλύπτονται

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ελίζα Σολομών:  Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΕΜΕ, τηλ. 210-3225582, e-mail: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 6 Απριλίου 2020