Ανακοίνωση

To Yad Vashem, The Holocaust Martyrs’ and Heroes’ Remembrance Authority, προσφέρει ένα σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς από την Ελλάδα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά (απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας) και θα εστιάσει σε μια ακαδημαϊκή μελέτη του Ολοκαυτώματος με την παιδαγωγική της διδασκαλίας του Ολοκαυτώματος. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλα τα μέρη του σεμιναρίου και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του.  Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς. Σύντομα θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Διαμονή:                                                                                                                        

Το Yad Vashem θα καλύψει τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο Prima Park για επτά διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια, με ημιδιατροφή. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με 100$ για τη συμμετοχή τους. Επίσης, αυτοί που ενδιαφέρονται για μονόκλινο θα πρέπει να καλύψουν την επιπλέον διαφορά μόνοι τους (η διαφορά είναι 37$ /βραδιά, με συνολικό επιπλέον κόστος για μονόκλινο τα 259$).

Ημερομηνίες:

Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν την Τετάρτη 03/07/2019 και θα αναχωρήσουν την Τετάρτη 10/07/2019.

Το Yad Vashem θα καλύψει επίσης τα έξοδα για τις περιηγήσεις εντός Ισραήλ, γεύματα και αναψυκτικά.

Κόστος Συμμετοχής: 100$

Αεροπορικά εισιτήρια: ΔΕΝ καλύπτονται

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ελίζα Σολομών:  Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΕΜΕ, τηλ. 210-3225582, e-mail: esolom[email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 29 Μαρτίου 2019