Το Μουσείο είναι ανοικτό

e-tickets

40 χρόνια ενεργής παρουσίας

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
|

  Σέλλη Φελλούς-Αλμπάλα

  Η οικογένεια του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος με θλίψη και πένθος ανακοινώνει την αναπάντεχη και άκαιρη απώλεια της αγαπημένης μας συναδέλφου και φίλης, Σέλλης Φελλούς-Αλμπάλα.

  Η Σέλλη μας εργάστηκε στο Μουσείο για πέντε έτη και ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας. Κέρδισε την αγάπη όλων μας με την γλυκύτητα, την ήρεμη αποτελεσματικότητα και τον καλό της χαρακτήρα. Όταν έφυγε από την Αθήνα για να εγκατασταθεί με τον σύζυγό της στη Λάρισα, διατηρήσαμε θερμές σχέσεις φιλίας και την παρακολουθήσαμε με ευχαρίστηση και χαρά να γίνεται μητέρα δυο υπέροχων παιδιών και να παίζει ενεργό ρολό στην ζωή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, όπου ανέλαβε την εβραϊκή εκπαίδευση, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της.

  Έφυγε από κοντά μας ένας γλυκός και αγαπημένος άνθρωπος, νέος, χρήσιμος και απαραίτητος κι αφήνει ένα τεράστιο, δυσαναπλήρωτο κενό στις ζωές όλων μας. Η σκέψη μας είναι κοντά στους γονείς της, στον σύζυγο και τα παιδιά της και την ευρύτερη οικογένεια, μαζί με ολόψυχες ευχές για δύναμη και καρτερία, για παρηγορία και ελπίδα.

  Με άπειρη αγάπη,
  Η οικογένεια του ΕΜΕ

   

  Ψήφισμα Δ.Σ. ΕΜΕ

  Ψήφισμα Δ.Σ. ΣΦ ΕΜΕ