29ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ – «Αποδομώντας τους Αντισημιτικούς Μύθους στην Ευρώπη: Οι εβραϊκές κοινότητες της Ελλάδας, Γερμανίας, Πολωνίας και Σερβίας»

ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
29ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Το εικοστό ένατο σεμινάριο του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος για εκπαιδευτικούς, υπό τον τίτλο “Αποδομώντας τους Αντισημιτικούς μύθους στην Ευρώπη: οι εβραϊκές κοινότητες στην Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Σερβία”, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 31 Μαρτίου & την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, Πλάκα.

Tο σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους και καθηγητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Θα διεξαχθεί στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, Πλάκα. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 (περιορισμένος αριθμός θέσεων) και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος ([email protected]). Προκειμένου να δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, απαιτείται η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου. Απαιτείται, επίσης, η γνώση της αγγλικής γλώσσας για τις αντίστοιχες διαλέξεις και εργαστήρια.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν εκείνες τις μέρες.